Rehabliliteringsresa till Ungern 2014

Reumatikerdistriktet anordnar rehabiliteringsresa till Ungern för sina medlemmar (medlem minst 3 år).

Tid: 14 dagar under september månad.

Resan går till Heviz, priset beräknas till c:a 13.000 kr. Halvpension. Läkarbesök och 24 behandlingar ingår. För övrigt, se nästa nummer av R-Nytt.

Tänk på!

Är du intresserad av att följa med och vill söka fondmedel från Reumatiker -förbundet tänk på att ansökningstiden för att söka fondmedel går ut 15 januari 2014.
Den som har frågor eller vill ha ansökningshandlingar för dessa fondmedel skickade till sig kan kontakta Tidiane Diao, tel: 08-505 805 27, e-post: tidiane.diao@reumatikerforbundet.org
                                                    /Karin Eriksson

*Se mer om fondmedel under fliken Om oss/Fonder & Bidrag.