Rehabiliteringsresa till kurorten Héviz i Ungern

Reumatikerförbundet Östergötland anordnar för sina medlemmar(3 kalenderår) en rehabiliteringsresa till kurorten Heviz i Ungern.
Datum: 24 augusti-7 september 2019
Flygresa: Skavsta-Budapest, Budapest-Skavsta.
Kostnad:17.000 del i dubbelrum, något mer i enkelrum.

Läkarundersökning och 24 behandlingar ingår, samt halvpension. Du måste kunna klara ditt bagage på egen hand. Alla kan söka men företräde ges till dem som inte deltagit i någon av ddistriktets resor de senaste tre åren(kalenderår) och varit medlem i 3 kalenderår.
Uttagening sker av reumatiolog, som bedömer efter läkarintyg, som inte får vara äldre än 1 år.

Du kan söka olika fonder, dels från Reumatikerförbundet Östergötland (beviljas vart 3 kalenderår).
Dels från Reumatikerförbundet, OBS att ansökan skall vara inne senast 15 januari 2019.

Distriktsstyrelsen söker regionsbidrag som fördelas till de som blir antagna.
Anmälningsblankett, blankett för läkarintyg och fondansökan finns på distriktets kansli, telefon 013-126855.
Sista anmälningsdag 31 mars 2019.