40 år jubileum i Motala

Vårt 40-års jubileum den 30 augusti på Restaurang Skepparpinan, Motala Convention Centre. Underhållning av Ulf Holmertz, Hanna Ulvan och Roland Engdahl.

93 medlemmar bjöds på lunch, kaffe och kaka. Utdelning av förbundets utmärkelser i silver till 8 medlemmar och en i guld till May-Britt Persson.

Medverkade gjorde Margreth Halvarsson från förbundsstyrelsen, som också utdelade utmärkelserna. En gåva från förbundet på 3000 kr till föreningen, som ska användas till utbildning. Gratulation från Reumatikerdistriktet, som också hade skänkt en gåva till Reumatikerfonden, gratulation hade också kommit från Reumatikerföreningen Mjölby - Skänninge.

Britt-Marie Waller